Livrare gratuită pentru comenzi peste 500 RON

Valori nutritionale (100g)
Descriere
Coada de vita – este una din taieturile de vita, nepretuite la adevarata lor valoare pe meleagurile noastre insa englezii si spaniolii sunt mari amatori de “oxtail” (coada de bou) si o pregatesc sub forma de supa (broth, soup) sau tocanita (stew).
Insa totusi cei care indraznesc sa o gateasca, descopera o carne fina, dulce si frageda.
Se prezinta sub forma unor cilindri sectionati cam la 8-10 cm cu centrul cartilaginos-osos (vertebrele finale) si multa carne macra in forma de fluture acoperita cu un strat subtire de grasime ce-i confera gustul original.
Centrul cozii de vita contine cartilagii ce dispun de colagen, atat de benefic organismului.
Colagenul are proprieti imunostimulatoare, el fiind cel care incetineste imbatranirea si deteriorarea pielii, articulatiilor, tendoanelor, ligamentelor, muschilor si oaselor